TRATAMENTE FACIALE

ANTI-ACNEE

Acneea se poate manifesta la orice varsta, fie ca vorbim despre formele mai pronuntate, in perioada adolescentei, chiar pana la varsta de 20 de ani, fie ca vorbim despre perioada cand apar dezechilibre hormonale.

Leziunile, sunt inestetice si apar cu preponderenta la nivelul fetei (frunte, nas, regiunea mandibulara) ele fiind consecinta dereglarii functiei glandelor sebacee (cresterea productiei de sebum).

Acneea poate avea mai multe forme:

  • Acnee comedoniana
  • Acnee papulo-pustuloasa
  • Acnee nadulo-chistica

Exista tratamente uzuale de intretinere a tenului cu astfel de probleme insa este foarte important sa se acorde o atentie deosebita rutinei corecte si produselor folosite.

Produsele de demachiere, curatare, tratament, hidratare si machiaj este esential sa fie dintr-o gama dedicata tenului cu acnee.

Astfel, ingredintele active din aceste produse actioneaza pe tot parcursul zilei si noptii tratand si protejand pielea cu genul acesta de afectiune.

Specialistii nostri va asteapta cu un tratament eficace, anti-acnee, bazat pe produse dermatocosmetice dedicate acestei afectiuni, BioNike AKNET, produse ce nu contin parfum, gluten si sunt testate pe nichel. 

Tratament Acnee Clean- demachiere, curatare cu ultrasunete, tonifiere, aplicare tratament si hidratare/anti-age produse speciale pentru tenul cu acnee.

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!