TRATAMENTE FACIALE

MACHIAJ

Dana Eliza Serdean este numele meu, sunt make-up artist cu experienta de 7 ani in domeniu. Am cursuri de baza in machiaj sub indrumarea unora din cei mai buni profesionisti in domeniu. De-a lungul anilor am urmat diverse specializari cu make-up artisti consacrati. Perfectionarea mea in acest domeniu este continua.

Imi place sa privesc machiajul ca pe o terapie prin frumos. Consider ca e o incredibila forma de rasfat, atat pentru suflet cat si pentru minte. Pentru mine, machiajul e despre arta si despre iubire. Despre iubirea pe care eu, ca specialist, o pun in culori si in calitatea produselor. Despre iubirea de sine si de frumos care le face pe femei sa apeleze la mine. Prin machiaj, descopar, invat si ma perfectionez continuu pentru ca fiecare chip spune o poveste diferita.
Deoarece intotdeauna am considerat ca simplitatea e cea mai buna forma de eleganta, iar panza pe care aplic machiajul este vital sa fie una sanatoasa si radianta, am ales sa ma ocup si de estetica pielii, efectuand diverse tipuri de tratamente faciale in functie de nevoile fiecarui client. De asemenea, de la inceputul carierei mele de make-up artist ma ocup si de stilizare de sprancene, pentru ca, ele constituie rama fetei iar armonizarea lor aduce un aport considerabil in estetica faciala. De anul trecut realizez si proceduri de dermopigmentare, pentru sprancene care necesita interventii majore si nu mai pot fi armonizate doar din penseta.

Acestea fiind spuse, va invit la o sedinta de iubire si rasfat alaturi de mine.

Preturi Machiaj Profesional

PROCEDURAPret LEI/SedintaRetus
SPRANCENE
Dermopigmentare800350
Pensat ,vopsit50
MACHIAJ
Machiaj de ocazie fara gene220
Machiaj de ocazie cu gene325
Machiaj mireasa425
proba machiaj mireasa150
Machiaj de zi150
Machiaj profesional sedinte foto250-600
Machiaj ten sensibil (dermatocosmetice) de zi200
Machiaj de seara ten sensibil (dermatocosmetice)260

 

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!