TRATAMENTE FACIALE

MICRODERMABRAZIUNEA

Microdermabraziunea este o metoda foarte buna de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la nivelul de suprafata al pielii, cu scopul de a imbunatati aspectul si textura epidermei. Conform specialistilor, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi unul din cele mai eficiente tratamente de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.

 

Acest tratament presupune exfolierea in profunzime a  tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic,  care asigură un control mai bun asupra peelingului mecanic.

Ca urmare a tratamentului rezulta eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte, inlaturarea bacteriilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului, stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular, activarea circulatiei sanguine si limfatice, micsorarea porilor.

 

Dupa tratament se recomanda folosirea, acasa, unei creme care sa asigure hidratare suplimentara si fotoprotectie deoarece pielea va fi mai sensibila la expunerea la soare.

Produsele ideale pentru ingijirea tenului dupa micridermoabraziune trebuie de substante care, pe langa simpla hidratare si fotoprotectie, sa trateaze activ diverse afectiuni, sa sustina si sa regenereze intensiv pielea.

In primele zile dupa microdermabraziune evitati sa folosesti anumite produse ce contin clase de substante cu potential iritant, care ar putea accentua uscaciunea pielii, etc.

 

CONTRAINDICATII tratament microdermoabraziune

Microdermabraziunea nu se recomanda in urmatoarele cazuri:

acnee activa, diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, in cazul persoanelor carora li se administreaza oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin, tatuaje pe fata, femei insarcinate – nu este o contraindicatie efectiva, insa se va alege cu grija tratamentul recomandat.

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!