TRATAMENTE FACIALE

HIDRATARE

Hidratarea pielii este esentiala pentru un ten sanatos si luminos de aceea trebuie sa ne formam o rutina sanatoasa care sa ajute tenul sa nu isi piarda din rezervele de apa.

Iarna este foarte important sa folosim o crema hidratanta cu o textura mai grasa, care sa reziste la contactul cu frigul.

Vitamina C este foarte importanta pentru organism asadar consumul de citrice aduce un aport important al acestei vitamine.

Vara este indicat sa folosim o crema hidratanta cu textura lejera, sa consumam apa in cantitatea recomandata si nu in ultimul rand sa acordam o atentie deosebita produselor cu protectie solara.

Un alt produs de care avem nevoie, este apa tonica insa aceasta e bine sa nu contina alcool, parfum astfel incat sa nu usuce tenul sau sa produca iritatii sau chiar alergii.

Nu trebuie sa uitam nici de aplicarea unor masti dar nici de curatarea tenului.

In clinica noastra ne rasfatam clientele cu tratamente de curatare si hidratare ce au la baza dermatocosmetice din Italia, de cea mai buna calitate, BioNike, produse ce nu contin conservanti sintetici, nu contin parfum, nu contin gluten si sunt testate pentru nichel.

Tratamentul Clean &Hydra- demachiere, curatare cu ultrasunete, tonifiere, masca hidratanta, aplicare crema hidratanta prin masaj.

Te invitam sa descoperi si sa te bucuri de un moment de relaxare si de sanatate  pentru tenul tau!

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!