Servicii

Tratamente corporale

HIFU 3D

Este ultima tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si imbunatatirea aspectului liniilor fetei, ridurilor, cicatricilor, porilor cat si vergeturilor, celulitei si pielii dupa operatii bariatrice. Se bazeaza pe procesul de reconstruire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale si vizibile atat facial cat si corporal.

MIRA SHAPE 3

Sistemul MiraShape III este indicat pentru indepartarea temporara a celulitei, promovand circulatia sangelui in zona respectiva si reducerea durerii musculare. Trateaza zonele cu aspect de „coaja de portocala” si a celor ce prezinta laxitate cutanata. Tehnologia MiraShape III combina razele infrarosii, radiofrecventa bipolara si vacuumul pentru incalzirea in profunzime a celulelor grase, a tesutului conjunctiv si a fibrelor de colagen. Acest mod de incalzire stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elasten si are ca efect reducerea localizata a laxitatii pielii, circumferintei si o imbunatatire generalizata a structurii si texturii pielii.

CRIOLIPOLIZA

MIRA CRYO SCULPT  este cel mai avansat tratament aprobat de FDA, non-invaziv de reducere a numărului de celule grase disponibil până în prezent.
Tehnologia CRIOLIPOLIZA MIRA CRYO SCULPT foloseste racirea localizata a tesutului cu ajutorul capatului de tratament, astfel incat pe zona respectiva sunt distruse celulele grase. Reziduurile acestora urmeaza sa fie eliminate din organism in urmatoarele saptamani, iar rezultatul maxim se observa cam dupa 14-21 de zile.

Promotii

Tratamente corporale

De la 200 Ron

  • HIFU 3D
  • MIRA SHAPE 3
  • CRIOLIPOLIZA

 

 

 

 

 

La 10 sedinte BONUS:

 

1 sedinta Mirasculpt sau o sedinta epilare definitiva axile+inghinal

 

 

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!