Servicii

Tratamente faciale

Anti-age

Tratamentele anti-age din cadrul clinicii noastre imbina armonios beneficiile produselor dematocosmetice BioNike, numarul 1 in farmaciile din Italia, prin ingredientele inovative incluse in aceste produse anti-imbatranire, de cea mai buna calitate.

Curatare faciala

Cu ajutorul ultrasunetelor se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele. Reactiveaza circulatia din zona tratata prin stimularea formarii de colagen si a regenerarii celulare. Curatarea cu ultrasunete este un sistem de igiena si regenerare cutanata profunda care actioneaza prin intermediul vibratiilor, fara aplicarea aburilor sau substantelor chimice la nivelul pielii, actionand intr-o maniera placuta si naturala. Astfel, curatarea este uniforma, fara durere si mult mai eficienta decat cea manuala.

Tratament hidratare

In clinica noastra ne rasfatam clientele cu tratamente de hidratare ce au la baza dermatocosmetice din Italia, de cea mi abuna calitate, BioNike, produse ce nu contin conservanti sintetici, nu contin parfum, nu contin gluten si sunt testate pentru nichel. Te invitam sa descoperi si sa te bucuri de un moment de relaxare si de sanatate  pentru tenul tau! Tratamentul Clean &Hydra- demachiere, curatare cu ultrasunete, tonifiere, masca hidratanta, aplicare crema hidratanta prin masaj.

Anti-Acnee

Specialistii nostri va asteapta cu un tratament eficace, anti-acnee, bazat pe produse dermatocosmetice dedicate tenului cu acnee, BioNike AKNET, produse ce nu contin parfum, gluten si sunt testate pe nichel.
Tratament Acnee Clean- demachiere, curatare cu ultrasunete, tonifiere, aplicare tratament si hidratare/anti-age produse speciale pentru tenul cu acnee.

Promotii

Tratamente faciale

De la 200 Ron

  • Anti-age
  • Curatare cu ultrasunete
  • Anti-acnee
  • Tratament hidratare

La 10 sedinte BONUS:

 

1 sedinte masaj  complet de relaxare

si/sau

1 sedinta Epilare definitiva laser o zona mica

Te asteptam

Meriti sa fii frumoasa!